Våren är i antågande

Uncategorized | lördag februari 16 2019 12:15 e m | Comments (0)

Visst känns det i luften att våren är på väg. Jag längtar så! Häromdagen trodde jag den kommit på riktigt men nästa dag när väckarklockan ringde och jag gick upp för att äta frukost så hade det kommit snö igen. Så tråkigt. Vi pratade om det på jobbet och det var flera som beklagade sig över att våren inte kommit på riktigt än. På våren får jag alltid sådan lust att förnya mig, både i hemmet och utseende. Jag köpte en ny bordslampa till vardagsrummet det behövs så lite för att det ska kännas nytt och fräscht. Jag gjorde även blonda slingor så nu är jag blondin igen. Efter frissan tog jag en fika med en kompis som jag inte träffat på länge. Hon är en sån där vän som det kan gå månader utan att vi ses, och när vi sen ses så är det som tiden stått still.

Busig katt i låda

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment