Rolig sommar som väntar

Uncategorized | lördag juni 17 2017 10:54 f m | Comments (0) Tags: ,

Midsommar är snart här och vädret har varit fantastiskt de senaste dagarna. Jag hoppas innerligt att det håller ända fram till helgen, även om vädertjejerna inte verkar hålla med mig. För att utnyttja sommaren till max har semesterplanerna påbörjats och jag har svårt att bestämma mig. Det finns så himla mycket roligt som kan göras. För att inte tala om alla söta sommaroutfits jag kan ha på mig! Äntligen är det säsong för allting blommigt, bara ben och solkysst hy. Älskar det bohemiska festivalmodet med romantiska plagg mixat med tuffa läderplagg. Har nyligen upptäckt en DJ-duo som heter protectme, kanske ska passa på och få njuta av både bra musik och härligt mode. Hursomhelst så ser jag sjukt mycket fram emot denna sommaren. Slösa inte bort dyrbara semesterdagar, gå ut och njut av sommaren till sista droppen!

En supercool utomhuskonsert

Hitta en stilguide på nätet

Uncategorized | onsdag december 7 2016 3:34 f m | Comments (0) Tags: ,

Att hitta en riktigt bra stilguide kan verkligen lätta på trycket för dig som är mån om ditt utseende. Många modeintresserade människor har inte den tid som krävs för att hålla sig uppdaterad om trender eller att tänka ut hur garderoben ska sättas samman nästa säsong. För lite äldre personer kan det dessutom vara svårt att navigera i det moderna mediebruset i jakt på modetips. mode och stil har ingen ålder, trots att du kanske själv har gått i pension. En träffsäker stilguide kan sköta mycket av klädjakten åt dig. Du får konkreta råd om vilka trender som gäller och kanonbra tips om vilka plagg du kan köpa för att ha en aktuell garderob. Till och med specifika lookar och outfits som passar dig perfekt kan komma din väg genom en duktig bloggare eller modejournalist. Men även du som har gott om tid för ditt modeintresse har stor nytta av att följa en modeguide. Inspiration och nya perspektiv upphör aldrig att vara givande, hur garvad du än må vara i modesvängen.

En stilguide hjälper dig att välja rätt plag

Vårmodet 2013 hur blir det?

Uncategorized | torsdag mars 21 2013 12:29 e m | Comments (0)

Valentino 2013 spring fashionValentinos syn på årets vårmode är som vanligt syndigt svart, mörkt, gotiskt och sååå vackert. Valentino anses av många vara världens bästa klänningsdesigner och jag är som alltid böjd att hålla med. Kännslan för de kvinliga formerna och dramatiken i designen gör att det bara kan bli så bra! Valentino är definitivt det jag skall gå på för vårens ( var nu den tagit vägen i vinterkylan) fester och baler. Jag komemr att göra succe! Det är jag helt säker på!

Sådär tillbaka på banan!

Uncategorized | torsdag januari 10 2013 12:37 e m | Comments (0)

Nu e det dags att börja blogga igen, det kommer nog att ta ett litet tag innan jag är på banan som vanlgit igen, så tills dess… tada!!!