En skön vinterpromenad

mode,Personligt | lördag februari 2 2019 7:34 e m | Comments (0)

Igår var jag ute på en riktig långpromenad. Jag och en vän jag inte träffat på länge gick åtta kilometer i det härliga vintervädret. Det är ju härligt när det är några få minusgrader så att luften är klar och kall, men man slipper frysa så mycket. Efter promenaden bjöd hon in till fika med kaffe och nybakade bullar. Det var så mysigt och gott. Jag fick även en rundtur i hennes nybyggda walk in closet. Den var så himla fin och fylld med vackra klänningar och skor i alla former.

Kvinna med skor

Var länge sen det var!

Var länge sen det var jag bloggade! Inte för att jag inte älskar mode, utan för att tiden inte riktigt räckt till. Den här våren och sommaren är det så hett med puderrosa och gråa toner. Vilket är toppen, för det passar nästan alla bra i. Det ger en känsla av lyx. Jag skulle så vilja ha just en regnjacka i puderrosa, känns as fräscht!  Tänk om man kunde jobba med mode på heltid, istället för att bara skriva om det? Alltså jag älskar verkligen att blogga och läsa om mode, men man skulle vilja göra mer. JAg såg på nätet att det finns bemanningsföretag socionomer. Det borde finnas precis en sån tjänst för oss modeexperter. Så kan man hyra mig att vara personal shopper, klädbutiks vikarie eller välja kläder till modellfoton. Tänk vad roligt att inte veta var man kan hamna. Som en vikariepool för mode. Nu måste jag måla naglarna i den snygga rosa färgen på jackan på bilden. See ya later!

Ta hand om kläderna

I veckan som kommer ska det göras en stamspolning i huset jag bor i. Jag hade visserligen märkt tidigare att det var lite stopp i avloppen, men nu när inte ens tvättmaskinen tycktes göra sitt jobb ordentligt (med mina älskade kläder) fick det vara nog. Vi läste på om stamspolning i Stockholm, och nu är det alltså dags snart. Kanske lite lång inkörsport till mitt egentliga blogginlägg, men detta fick mig att tänka på en del av kläder och mode som jag inte har skrivit så mycket om förut; vikten av att ta hand om sina kläder och hänga/sortera dem snyggt. Har varit på jakt efter en snygg klädhängare länge nu, och tillslut hittat några favoriter. Har jag tid och ork kanske jag till och med gör en själv, i stil med denna som Flora gjorde.

 

Klädställning från Rusta

Från Rusta

 

Klädställning från Clas Ohlson

Från Clas Ohlson

En äkta stilikon …

mode,Personligt,vintermode | fredag december 4 2015 3:29 e m | Comments (0) Tags: , , ,

För inte så länge sen skrev jag att nya kläder kräver pengar och nu kom bevis på det. I stället för att köpa något mysigt vinterplagg var jag tvungen att först lösa problem med datorn. Fast, det blev inte så dyrt som jag trodde och nu kan jag fortsätta surfa i jakt på en fin vinterkappa.

Den här kvinna är en ständig inspirationskälla för mig. Säga vad man säga vill men Amal Clooney kan bära vilket plagg som helst och alltid se strålande ut. Visst är hon majestätisk i den här röda kappan?

Stilrena Amal Clooney

 

Fast, hon passar i vilken färg som helst. Det här är också en av mina favoriter. Vill ha!

Amal Clooney

 

Var hon än dyker upp så blir det alltid fullträff och alltid lika stilrent. Det är det som gör henne till en avslappnad och äkta stilikon.

Amal Clooney coat

Julen närmar sig

mode,Personligt | lördag december 13 2014 12:35 e m | Comments (0) Tags: , , ,

Nu börjar julen närma sig, hur går det för er ? har ni era outfits klara till julafton och nyårsafton?

Ett smart tips är annars, iaf när det gäller nyår, är att vänta på mellandagsrean och fynda klänningar till rena rama vrakpriserna som kan använda på nyår och vid andra tillfällen.

Jag bara älskar reor! Nu mer har de ju även reor innan jul, vilket är helt fantastiskt!

Idag är det Lucia och ska på en Luciafest sedan faktiskt.

Kvällens outfit består av:

klänning skor

Hoppas ni alla får en trevlig lucia, det ska i alla fall jag ha!

Och om vi inte hörs innan jul, så får ni ha en fin sådan med givetvis!

Gör inget jag inte skulle göra 😀

Bildkavalkad

mode,Personligt | lördag juni 28 2014 5:13 f m | Comments (0) Tags: , , , ,

Hej

Tänkte visa er lite snygga kläder som jag nu har inhandlat. Så det blir ett blogginlägg med en massa bilder på härliga kläder!

1289060350_img1   Klänning_camo Dy2PicMonkey-Collage-klänningar-121364457714017354938

Rosa är för jäkla fint och älskar de två rosa plagg ovan här som jag köpt. De kommer användas mycket.

Snygga klänningar och kjolar blev det med. Nu när det är sommar så vill man passa på att använda så mycket som möjligt av sådana plagg!

Nya kläder kräver pengar

Personligt | onsdag juni 11 2014 1:26 e m | Comments (0)

När man vill köpa nya kläder och unna sig lite roligt till garderoben så krävs det ju att man har pengar till det.

Ofta blir man sugen på att shoppa när man inte har några pengar kvar från förra lönen och det är långt kvar till nästa ( eller ja det känns så!) Jag själv älskar ju att uppdatera min garderob hela tiden med nya kläder och skor så fort jag får lön och brukar kunna hålla mig rätt bra tills nästa lön kommer.

Men nu har jag sett ett par byxor och ett par skor jag vill ha. Dessutom är de i limited edition och de kommer försvinna snabbt, det vet jag. Vad ska man då göra när man inte har pengar. Kan inte fråga mamma heller, det vet jag att det inte går.

Såg nåt om att Ferratum har bra sms-lån som man kan ta. Det går fort att ansöka, och dessutom kommer pengarna in direkt på kontot, eller ja nästan i alla fall. Tror det lutar åt att jag tar ett sådant. Är man ny kund så slipper man ränta också såg jag. Då är det ju att låna av sig själv nästan.

Så får det nog bli. Återkommer säkert med mina inköp i ett senare inlägg!

1342f6f5d46c92de7df7ffec9b33b78f