Nya kläder kräver pengar

Personligt | onsdag juni 11 2014 1:26 e m | Comments (0)

När man vill köpa nya kläder och unna sig lite roligt till garderoben så krävs det ju att man har pengar till det.

Ofta blir man sugen på att shoppa när man inte har några pengar kvar från förra lönen och det är långt kvar till nästa ( eller ja det känns så!) Jag själv älskar ju att uppdatera min garderob hela tiden med nya kläder och skor så fort jag får lön och brukar kunna hålla mig rätt bra tills nästa lön kommer.

Men nu har jag sett ett par byxor och ett par skor jag vill ha. Dessutom är de i limited edition och de kommer försvinna snabbt, det vet jag. Vad ska man då göra när man inte har pengar. Kan inte fråga mamma heller, det vet jag att det inte går.

Såg nåt om att Ferratum har bra sms-lån som man kan ta. Det går fort att ansöka, och dessutom kommer pengarna in direkt på kontot, eller ja nästan i alla fall. Tror det lutar åt att jag tar ett sådant. Är man ny kund så slipper man ränta också såg jag. Då är det ju att låna av sig själv nästan.

Så får det nog bli. Återkommer säkert med mina inköp i ett senare inlägg!

1342f6f5d46c92de7df7ffec9b33b78f

(Visited 173 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment