När det blir tomt på kontot

Uncategorized | fredag februari 22 2019 11:52 f m | Comments (0)

Den senaste tiden har jag åkt på några oväntade, stora utgifter vilket har gjort att det börjat eka tomt på mitt konto. Jag vet om att jag kommer att få en högre lön senare i vår men fram till dess funderar jag på att ta ett lån så att jag klarar mig. Jag gick in och kollade på en sida som hade en jättebra flik som heter ”så fungerar det”. Där kunde jag läsa på ordentligt om deras lån. Det här med att vara sparsam har aldrig varit min melodi, jag har alltid tagit dagen lite som den kommer så jag har tyvärr inte hunnit bygga upp något stort sparkapital att ta av. Då är det bra att det finns andra alternativ tycker jag. Jag har en kompis som jobbar med ekonomi, jag ska prata med henne och se vad hon tycker.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment