Köpa ny inredning

Uncategorized | tisdag februari 26 2019 12:36 e m | Comments (0)

Det har blivit dags för mig att förnya mitt hem lite. Jag tycker att det är så viktigt för ens välmående att man har det hemtrevligt och fint omkring sig. Mitt sovrum är egentligen ett fint rum som jag är nöjd med, men saknar det där lilla extra så nu är det dags att piffa till det med lite tavlor, en matta och bra och fina lampor. Jag har hittat så fina bordslampor på https://confidentliving.se/sv/k/belysning-lampor/inomhusbelysning/bordslampor så nu ska jag beställa dessa samt lite annat smått och gott. Eftersom det går mot vår nu så vill jag inreda i ljusa färger och gärna blanda in naturmaterial som ljust trä och vass. Det tycker jag ger rummet en rofylld och härlig känsla. Det kan nog vara fint med lite fler växter också så jag ska gå ner till den lokala blomsterhandeln imorgon och köpa hem några.

Säng med kuddar
säng av lastpallar

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment