Härlig kväll med vinprovning

Uncategorized | fredag juni 22 2018 10:30 f m | Comments (0)

En flaska vin och ett glas rödvin

Igår testade jag en himla kul grej, nämligen vinprovning! Jag gick tillsammans med ett par grannar som jag brukar umgås lite med. Provningen var tre timmar lång, och vi provade bara rödviner. Jag har alltid tänkt att de flesta rödviner smakar ungefär likadant – hjälp så fel jag hade!

Framförallt blev jag förvånad över hur vinsmaken faktiskt förändras ihop med mat. Vi fick testa att äta olika typer av ostar och korvar till vinet. Det var en sån smakupplevelse! Apropå det, så ska jag faktiskt gå och ta mig ett glas vin och en bit cheddarost på en gång. Ha det fint allihop!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment