Fotografi som hobby

Uncategorized | torsdag februari 7 2019 3:55 e m | Comments (0)

Jag har börjat fundera på att ta upp en gammal hobby, nämligen fotografering. För några år sedan fotograferade jag massor men sedan räckte inte tiden till och det fick tyvärr prioriteras bort. Men nu har jag hittat min gamla kamera i ett förråd och blev så sugen på att börja igen. Jag behöver dock köpa ett nytt objektiv och väljer mellan dessa. Sedan tänker jag ge mig ut i naturen och fota. Naturmotiv är nämligen det roligaste att fota tycker jag. Det finns ju så mycket att välja mellan. Närbilder på växter, bilder på djur som är i rörelse och bilder över vackra landskap och miljöer. Det är ju så härligt att ta med sig en vän, en termos med kaffe och sin kamera och bara spendera ett par timmar på att fotografera. Det svåraste är att redigera bilderna tycker jag, men det har jag en vän som är duktig på allt som har med redigering att göra så jag får bjuda hem honom så att han kan lära mig.

En svart kamera

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment