Filt, värmeljus och en kopp te

Uncategorized | torsdag januari 10 2019 1:52 e m | Comments (0)

Ibland blir jag bara så trött på kylan. Det spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig – jag fryser ändå. På jobbet är det några som klagar på sina värmevallningar eftersom de är i klimakteriet. ”Ni slipper ju frysa i varje fall under vallningarna”, brukar jag säga till dem. Då får jag oftast en blick som om jag vore mindre vetande. När jag kommer hem brukar jag göra en kopp te, tända några värmeljus och kura ihop mig i soffan med min gosiga filt. Sedan lyssnar jag på ljudböcker online för då kan jag ha armarna under filten utan att behöva ta fram dem för att vända blad i boken. Fast den ena handen måste jag ta fram för att kunna dricka teet. Jag har köpt ett så gott te med smak av fläder och blåbär. Det värmer min frusna kropp och sakta men säkert tinar jag upp.

Svart tekanna och tekopp

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment