Barnsnack under semestern

Uncategorized | torsdag juli 27 2017 8:34 f m | Comments (0)

Efter att ha fixat bilen både in- och utvändigt inför semestern var det helt tydligt att jag var tvungen att skaffa nya barnkuddar till bilen. Jag vill inte ens tänka på vad alla fläckarna på de gamla kan innehålla. Jag kommer ihåg förra semestern när vi hade bestämt att bila de 70 milen till moster för att hälsa på i hennes stuga. Precis den veckan slog värmeböljan till och det var mycket glass och dricka som förtärdes under färden. Jag var beredd på mycket tjat om när vi var framme med två tjejer i baksätet, men nej, de hade stora utläggningar om allt möjligt och verkade till att ha glömt att jag var med och körde bilen. Att lyssna till barns filosofiska tankar är mycket bättre än att ha på en radiokanal som tjatar de senaste låtarna om och om igen. Så till vår stundande resa hoppas jag på att få lära mig något nytt från barnens värld.

Lyssnar från framsätet

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment